Nieuws

Nieuwe computer voor VENshop

Matthijs ontvangt nieuwe laptop uit handen van Karin BuzingEind september begaf de printer het in ons winkeltje de "VENshop". Een tweede printer kon niet aangesloten worden omdat de computer te oud was. Dit betekende dat diverse kopers geen factuur kregen en er moest geïmproviseerd worden met handmatig geschreven bonnetjes. Goede raad was duur.

Op 18 oktober echter bracht de Herke-ICT groep uitkomst. Zij boden op de Beursvloer een laptop aan voor een maatschappelijke instelling in nood. Groot is ons geluk dan ook dat 't Vennewater Badminton werd uitverkoren om deze laptap te ontvangen. Op 1 November mocht Matthijs de laptop in ontvangst nemen van Karin Buzing van Herke. Saillant detail daarbij is, dat Karin een oud-speelster is van 't Venenwater Badminton (76-86).

 

 

 

De Beursvloer is een initiatief van Stichting de Waaier. Herke ICT Group is sinds enkele jaren platform lid. Stichting de Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties in de HAL-regio (Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk) bij elkaar. Zij helpen elkaar bij hulpvragen en behoeftes op het gebied van producten en diensten.

De Herke ICT-groep verdient dan ook een plaats in onze sponsorlijst en we hopen dat een bedrijfstoernooi voor Herke een leuke tegenprestatie vormt.

Karin, Linda en alle collega's van Herke, we danken jullie heel hartelijk voor deze gift. We zijn er ontzettend blij mee en beleven er veel plezier aan.

« Terug

» Nieuws archief