Nieuws

Clubkampioenschappen senioren 2013

Afgelopen zondag 3 maart zijn er bij badmintonvereniging het Vennewater de zeer spannende laatste wedstrijden en finales gespeeld van de clubkampioenschappen.

 

We mochten een zeer groot aantal van wel 67 deelnemers begroeten en zij hebben allemaal leuke, spannende en attractieve wedstrijden laten zien.

 

Om alles goed te laten verlopen moesten de eerste deelnemers zich al om acht uur ’s-morgens melden, maar daarna zijn de banen dan ook niet meer onbezet geweest. Er heerste een ongedwongen sfeer ondanks de soms fanatieke, maar sportieve strijd die gestreden werd.

 

In totaal zijn er 150 wedstrijden afgespeeld, waarvan een gedeelte in de voorrondes eerder in de week.

 

De herenenkel is uiteindelijk gewonnen door Martijn van den Haak, die met een uitslag van 22-20 en 22-20 Raymond Ullers af kon troeven.

 

De damesenkel ging tussen de zussen Agnes en Ellen Ranzijn, waarbij Agnes aan het eind de winst naar zich toe kon trekken in een zeer spannende driesetter.

 

De organisatie wil hierbij graag alle spelers, toeschouwers, sponsoren en andere betrokkenen van harte bedanken voor de ontzettende leuke en gezellige dagen.

 

Voor de foto's, zie elders op deze site.

 

« Terug

» Nieuws archief