Resultaat Grote Clubactie 2012

logo GCA

Grote Clubactie 2012

De Grote Clubactie 2012 zit er weer op.

En ook dit jaar hebben we weer meer loten verkocht dan vorig jaar. Vorig jaar waren dat er 769. Voor dit jaar had ik een streefgetal van 800 loten gesteld. Omdat we dit jaar met automatische incasso hebben gewerkt en niet alle loten geïncasseerd konden worden, zijn we toch op 783 verkochte loten uitgekomen.
Een prachtig resultaat dat netto € 1.768,64 voor de vereniging heeft opgeleverd.

Ik wil iedereen bedanken voor de inspanningen die zij verricht hebben om tot deze prestatie te komen. Het enthousiasme van de woensdagmiddag jeugdrecreanten maakt mij elk jaar weer blij. Zij laten zich telkens van hun beste kant zien.
Maar dit jaar wist toch de familie van Noord uit Limmen de kroon te spannen. Samen verkochte de drie dochters van Piet 101 loten.

Hieronder de top drie van de beste verkopers onder de jeugd.

1. Carolien van Noord heeft 68 loten verkocht.

2. Flip de Jong heeft 40 loten verkocht.

3. Barbara van Noord heeft 29 loten verkocht.

Al deze lotenverkopers zijn van de jeugdcompetitie. Gefeliciteerd met jullie prestatie.

 

Bij de senioren kon ik weer rekenen op goede resultaten. Na enige aansporing wist Rob Böhne tot een ongekend resultaat te komen.

1. Rob Böhne met 78 loten.

2. Bep van Dijk met 66 loten.

3. Marja Stoop en Madeleine de Boer met 41 loten.

Ook jullie weer bedankt voor jullie inzet.

Ik wil Madeleine de Boer speciaal bedanken omdat zij in haar eentje als senior zoveel loten heeft weten te verkopen.

 

De jeugd heeft in totaal 362 loten verkocht (vorig jaar 384) en de senioren namen 407 loten (vorig jaar 316) voor hun rekening.

 

Op 29 november 2012 heeft de trekking van de Grote Club Actie 2012 plaatsgevonden. Of onze vereniging dit jaar in de prijzen zal vallen kan ik niet  vaststellen. De lotnummers staan bij de afschrijving op het bankafschrift.

De trekkingsuitslag is te vinden op de site van de Grote Club Actie.

 

Dit was mijn laatste jaar als coördinator van de Grote Clubactie van onze vereniging. Ik hoop dat het bestuur voor volgend jaar en enthousiaste opvolger weet te vinden en ik wens haar of hem alle succes toe.

Peter van der Steen, Coördinator Grote Clubactie